Atentie Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Uleiuri autoutilitare Metabond

Uleiuri autoutilitare Metabond

400,00 RON 339,00 RON
Ulei de motor pe baza sintetica, multigrad, pentru cele mai moderne autoutilitare.Se foloseste conform cerintelor riguroase la lubrifierea motoarelor de mare randament in special cele cu filtru de particule, pentru motoare EURO II si III cu proprietati exceptionale "low SAPS".
+

259,00 RON
Ulei Metabond TIR+ 15W40 DOMENII DE UTILIZARE Pentru orice autocamion cu motor diesel. Pentru circularea în oraș, pe drumuri naționale și pe...
+

40,00 RON 31,00 RON

Este ulei mineral multigrad de calitate superioara, pentru perioada lunga de schimb de ulei.Se foloseste la lubrifierea motoarelor de benzina, diesel, turbodiesel la cerinte riguroase dezvoltate in anii 1980. Se poate folosi si la lubrifiarea camioanelor, utilajelor de mare randament.


450,00 RON 332,00 RON
Ulei de motor produs cu tehnologie sintetica, multigrad, cu proprietati exceptionale "low SAPS" pentru autoutilitare diesel. Ofera protectie deosebita contra uzurii in orice fel de exploatare si mareste viata motoarelor. Cu folosirea uleiului se prelungeste durata de viata a filtrelor de particule.
+