Uleiuri autoturisme Metabond

Uleiuri autoturisme Metabond

54 RON
Ulei Metabond LLX 5W30 60Ulei de motor produs cu tehnologie sintetică, multigrad, cu proprietăţi excepţionale „low SAPS” pentru motoare Euro4. Se foloseşte...
92 Produs(e)

53 RON
Ulei Metabond C3 LSX 5W30 Ulei de motor produs cu tehnologie sintetică, multigrad, cu proprietăţi excepţionale „low SAPS” pentru motoare benzină sau...
88 Produs(e)
+

90 RON 52 RON

Ulei de motor sintetic multigrad, recomandat in primul rand motoarelor cu sistemul de injectie PD TDI.Se foloseste la autoturismele Volkswagen, Audi, Seat, Skoda cu sistem de injectie PD TDI dezvoltate in anii 1990 si 2000 care inca nu aveau filtre de particule.

995 Produs(e)
+

70 RON 38 RON

Ulei de motor sintetic, multigrad, cu proprietati exceptionale.Se foloseste conform cerintelor cele mai riguroase la lubrifierea motoarelor de mare randament benzina, diesel si turbodiesel.

99 Produs(e)

50 RON 33 RON

Ulei de motor semisintetic, multigrad si cu proprietati exceptionale.Se foloseste la lubrifierea motoarelor de benzina, diesel, turbodiesel de randament mare, conform cerintelor cele mai riguroase ale producatorilor pe care nu sunt montate filtre de particule, dezvoltate in anii 1990 si 2000.

977 Produs(e)
+

40 RON 33 RON

Este ulei mineral multigrad de calitate superioara, pentru perioada lunga de schimb de ulei.Se foloseste la lubrifierea motoarelor de benzina, diesel, turbodiesel la cerinte riguroase dezvoltate in anii 1980. Se poate folosi si la lubrifiarea camioanelor, utilajelor de mare randament.


50 RON 33 RON
Este ulei mineral multigrad de calitate superioara, pentru perioada lunga de schimb de ulei.Se foloseste la lubrifierea motoarelor uzate de benzina, diesel si LPG la cerinte riguroase. Datorita viscozitatii sale mari, prelungeste durata de fuctionare a motoarelor moderne (din anii 1990-2000) foarte uzate inaintea reparatiilor capitale. Se mai foloseste ca lubrifiant modern pentru oldtimer-e functionabile si în zilele noastre si expuse la mari solicitari.
100 Produs(e)
+