Info: www.Metabond.Org utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe acest website. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.
Sunt de acord
Salvati 17%

Metabond TRUCK

Tratament motor camion sau tir
0784.38.77.77
Suna acum si un operator
Metabond va prelua comanda ta.


Comanda Metabond pe
WHATSAPP.


Scrie-ne pe MESSENGER.
Pret vechi: 550,00 RON
455,00 RON
Discount: 95,00 RON (17%)
Selectati cantitatea dorita. Preturile contin TVA
102
+

Description

Generația nouă de produseMetabond TRUCK, este cel mai modern înnobilator de suprafețe cu nano tehnologie pentru motoarele autoutilitarelor, cu efect excepțional de reducerea frecării și de înbunătățirea lubrifierii. Este recomandat pentru motoare noi, folosite și uzate ale autoutilitarelor, adăugat la uleiul prescris de producător.

În cazul mașinilor din energia produsă de combustibil cca. 25% se pierde prin frecare. Această frecare este redusă cu cca. 60% de Metabond TRUCK.

Metabond-ul de generație nouă conține cele mai moderne compoziții de lubrifiere Low Saps, ce completează uleiul de motor, care transportă nanoceramica în toate locurile unde apare frecare. Nanoparticulele ajung la cilindri, pistoane, rulmenți, segmenți etc. unde se depozitează și se fixează. În afară de problemele de uzură, rezolvă și problemele neetanșeității. Astfel scade semnificativ consumul de ulei, emisia de gaze nocive și mărește compresia. Datorită înnobilării suprafețelor, produsul mărește în mod semnificatic durata de viață a motoarelor.

Datorită adaosului componentei de policeramică și a celor mai moderne aditivi de ulei, Metabond TRUCK asigură lubrifiere de siguranță.

Acest lucru ușurează funcționarea internă a motorului și mișcarea părților componente, ceea ce ajută la mărirea randamentului și reducerea consumului.

Folosind în mașini noi de la început, durata de viață a acestora se poate tripla.

Particulele policeramice au o importanță semnificativă în tehnica modernă de ungere. Toleranța dintre piesele metalice din interiorul motoarelor și transmisiilor între care apare frecarea este foarte mică, ( deseori numai de 1 micron), astfel microparticulele de mărimi mai mari nu aderă la suprafețele metalice.

Elementele filtrelor obișnuite au structură de filtrare de 15-20 microni (filtrele superfine filtrează 1-3 micron), astfel nano particulele produsului Metabond TRUCK nu pot fi filtrate de acestea. Metabond TRUCK poate fi folosit și în cazul filtrelor superfine.

Sub acțiunea presiunii și temperaturii, Metabond TRUCK intră în reacție chimică cu suprafețele metalice expuse solicitărilor, care are efectul unui ”ecran protector”.

Datorită durității și netezimii sale extraordinare acest ”ecran protector” protejează suprafețele metalice prevenind deteriorările care s-ar produce datorită frecării, chiar și în cazul solicitărilor extreme, deoarece asigură lubrifianților condiții ideale de ungere. Datorită reducerii frecării, motoarele vor funcționa la o temperatură mai scăzută, cu zgomot mai redus și cu caracteristici dinamice mai bune. Se elimină problemele pornirii la rece, motoarele sunt protejate de efectele negative ale funcționării la rece, fără ungere efectul protector nu este influențat de temperatură. Este compatibil cu orice tip de ulei, sintetic sau mineral. Vâscozitatea uleiului se păstrează pe o perioadă mai lungă, mărind intervalul dintre schimburile obligatorii de ulei, astfel protejează mediul.

La folosirea adecvată a produsului în autoutilitare, garantează că nu se produce nici o deformare, deteriorare.

Domenii de utilizare:

Se poate folosi exclusiv în motoarele autotutilitarelor, utilajelor de mare capacitate, noi sau folosite.

Mod de utilizare:

Utilizarea produsului nu necesită calificare și folosirea unor unelte speciale, conținutul flaconului trebuie încălzit (se pune în apă caldă sau pe radiator), după care trebuie agitat flaconul. Un flacon (1 litru) se adaugă la un motor cu baia de ulei între 25-35 litri, în uleiul proaspăt schimbat. Se aplică în motorul cald și se lasă în funcțiune minim 10 minute. La următoarele schimburi de ulei se poate folosi jumătate de flacon doar pentru păstrarea efectului de înnobilare a suprafeței metalice. Pentru a beneficia de toate avantajele benefice ale produsului este recomandat folosirea unui flacon (1 litru) întreg.

Fabricat în: EU

Ambalaj:1 litru

Atașamente

Fisa tehnica Metabond TRUCK (FISA_TEHNICA_METABOND_TRUCK.pdf, 414 Kb) [Descarcare]

TUV Metabond TRUCK (TUV_METABOND_TRUCK.pdf, 965 Kb) [Descarcare]

Produse Similare