Info: www.Metabond.Org utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe acest website. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.
Sunt de acord
Salvati 38%

Metabond Old Spezial - motoare foarte rulate

Tratament motoare uzate
0784.38.77.77
Suna acum si un operator
Metabond va prelua comanda ta.


Comanda Metabond pe
WHATSAPP.


Scrie-ne pe MESSENGER.
Pret vechi: 250,00 RON
156,00 RON
Discount: 94,00 RON (38%)
128
+

Description

Metabond Old Spezial - motoare foarte rulate

Tratament pentru motoare foarte rulate cu consum de ulei.

- REDUCE CHELTUIELILE DE EXPLOATARE DE MINIM 5-7 ORI
- REDUCE FRECAREA SI UZURA CU 40-60%

- MARESTE PUTEREA SI RANDAMENTUL MOTORULUI CU 7-10%
- DUBLEAZA DURATA DE VIATA RAMASA A MASINII
- REDUCE CONSUMUL DE CARBURANT CU 5-15%
- DUBLEAZA INTERVALUL DINTRE SCHIMBURILE DE ULEI

Agent de innobilare pe baza de material de mare vascozitate, cu componente policeramice cu efect de etansare si micsorarea frecarii. Este indicat folosirea acestua in toate tipurile de motoare uzate, cu pierdere de ulei, motoare de benzina, diesel, wankel sau turbo, la autoturisme, motociclete, camioane, tractoare, motoare de vapor, motoare speciale, binenteles adaugat uleiului de motor indicat.

Descrierea produsului: METABOND OLD SPEZIALa fost dezvoltat datorita fenomenului de uzura aparut la motoare benzina, diesel, wankel sau turbo, la autoturisme, motociclete, camioane, tractoare, motoare de vapor, motoare special.
In cazul celor mai multor autoturisme, energia produsa de combustibil in 25% in general se pierde prin frecare. Acesta pierdere de energie este micsorata de
METABOND OLD SPEZIAL cu 60%. Uleiul de motor transporta particulele policeramice in toate locurile, unde poate aparea frecari. Datorita marimii microparticulelor, acestea ajung la denivelarile din suprafetele metalice din cilindri, pistoane, segmenti, rulmenti, axe, etc., la partile aflate in frecare a acestora, unde se depun si se fixeaza.
Microparticulele in afara de problemele de uzura, rezolva problemele neetanseitatii. Astfel scade semnificativ emisia de gaze nocive. Solutia transportatoare de mare viscozita confera etansare, in acest mod putand scadea consumul de ulei semnificativ si marind compresia.
Datorita innobilarii suprafetelor, produsul mareste in mod semnificativ durata de viata a motoarelor. Datorita adaosului componentei de policeramica, produsul confera lubrifiere de securitate. Acest lucru usureaza functionarea interna a motorului si miscarea partilor componente, ceea ce duce la marirea randamentului si reducerea consumului.
Policeramica are o importanta semnificativa in tehnica moderna de ungere. Distanta dintre suprafetele metalice ale motoarelor si transmisiilor intre care apare frecarea este foarte mica, deseori numai de 1 micron, asfel microparticulele de marime mai mare nu adera la suprafetele metalice. Elementele filtrelor obisnuite au structura de filtrare de 15-20 microni (filtrele superfine filtreaza 1-3 micron), astfel microparticulele produsului
METABOND OLD SPEZIAL nu pot fi filtrate de acestea. In zilele noastre foarte multe vehicole au montate sisteme de filtrare secundare pentru filtrarea de 1-3 microni, din acesta cauza este necesarea finetea de microparticule.
METABOND OLD SPEZIAL sub presiune si temperatura intra in reactie chimica cu metalele si innobileaza suprafata acestora. Suprafata astfel formata neteda si foarte dura rezista la deteriorarile cauzate de frecare si chiar la solicitarile extreme ofera conditii ideale de lubrifiere uleiurilor. Datorita scaderii considerabile ale frecarii se micsoreaza temperatura de functionare si zgomotul de lucru.
Astfel
METABOND OLD SPEZIAL asigura o ungere de siguranta chiar la pierderea partiala sau totala a uleiului de motor sau a presiunii acestuia.
Se amesteca cu orice tip de lubrifiant, cu vaseline si uleiuri sintetice si minerale. Datorita reducerii frecarii, vascozitatea uleiului se pastreaza pe o perioada mai lunga, se mareste intervalul dintre schimburile obligatorii de ulei, asfel se protejeaza mediul.
Reduce la minim colmatarea uleiurilor cu produse de ardere si impuritati metalice si emisia de gaze toxice.
La folosirea adecvata a produsului se garanteaza, ca nu se produce nici o deformare, deteriorare daunatoare, deci nu apare nici un dezavantaj in urma utilizarii produsului!

Avantajele folosirii produsului METABOND OLD SPEZIAL:
- scade pana 60% frecarea si uzura motoarelor
- scade pierderea de ulei
- scade zgomotul motorului
- reduce costurile
- asigura curatarea interioara a motorului
- asigura marirea randamentului motorului
- scade consumul de combustibil
- asigura marirea confortului de calatorie
- marirea vietii motorului
- asigura imbunatatirea caracteristicilor de pornire
- scade noxele emise
- asigura echilibrarea temperaturii de ulei de motor si de angrenaj

Domenii de utilizare:
Produsul
METABOND OLD SPEZIAL se poate folosi la motoare foarte uzate cu pierdere de ulei de orice tip, benzina diesel, wankel, gaz sau cu turbo, datorita calitatii sale de ungere pana la temperatura de 1100 C.
Viscozitatea produsului
METABOND OLD SPEZIAL a fost dezvoltata in asa fel, ca sa mentina functionarea lina a motoarelor uzate. In majoritatea masinilor cca. 60% din energia medie folosita din combustibil se pierde prin rezistenta gazelor de esapament, a racirii, si a frecarii interioare la rulmenti, pistoane, segmenti, axe cu came, supape, pinioane, axe de echilibrare. METABOND OLD SPEZIAL scade acesta frecare cu pana la 50%, ceea ce rezulta cresterea puterii si reducerea consumului.
Astfel
METABOND OLD SPEZIAL asigura o ungere de siguranta, datorita coeficientului mic de frecare usureaza functionarea motorului, care este baza cresterii puterii si reducerii consumului de carburant.
METABOND OLD SPEZIAL se foloseste la autoturisme, tractoare, autocamioane, motoare de vapor, chiar la cele dotate cu catalizatoare. Se poate adauga la orice tip de ulei de motor mineral, semisintetic sau sintetic.

Mod de utilizare:
Se schimba uleiul si filtrul de ulei.
METABOND OLD SPEZIAL se aplica in uleiul de motor in proportie de 5-10%, iar in uleiul de transmisie 10%. Totdeauna se aplica in motor cald si se incalzeste produsul la 25-30 C (se pune in apa calda). Dupa aplicare trebuie mentinut motorul in stare de functionare continua cca. 700.000 cicli sau trebuie parcursi 250 km. A se agita inainte de folosire. La fiecare schimb de ulei este indicata folosirea produsului.
La folosirea adecvata a produsului se garanteaza, ca nu se produce nici o deformare, deteriorare daunatoare, deci nu apare nici un dezavantaj in urma utilizarii produsului!

Atentie!
Se vor ocoli sursele de foc!
A evita contactul cu suprafetele lacuite sau vopsite!

Ambalaj: Flacon de 250ml, Bidon de 5 litri

ECONOMIE DE BANI:
- Carburant
- Schimburi de ulei si costuri de manopera
- Piese de motor si costuri de manopera
- Pierderile pentru perioadale de nefunctionare a masinilor
- Durata de viata a masinii
PREVENIREA ESTE MAI BUNA DECIT TRATAMENTUL !!!!!

Tag-uri

Produse Similare