Info: www.Metabond.Org utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe acest website. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.
Sunt de acord

Metabond 4T pentru motociclete

Tratament motor motocicleta
0784.38.77.77
Suna acum si un operator
Metabond va prelua comanda ta.


Comanda Metabond pe
WHATSAPP.


Scrie-ne pe MESSENGER.
156,00 RON
N/A
Tratament motor Metabond
106
+

Description

Metabond 4T este un înnobilator de suprafețe metalice de generație nouă, dezvoltat pentru motoarele în patru timpi ale motocicletelor, cu efect excepțional de reducerea frecării și înbunătățirea lubrifierii.

În cazul motoarelor din energia produsă de combustibil cca. 25% se pierde prin frecare. Această frecare este redusă cu cca. 60% de Metabond 4T.

Conține cele mai moderne compoziții de lubrifiere Low Saps, ce completează uleiul de motor aplicat. Prin folosirea lui scade semnificativ consumul de ulei, mărește compresia și performanța motorului.

Metabond 4T intră în reacţie cu atomii de pe suprafeţele pieselor metalice şi formează pe acestea un strat de protecţie microscopic, foarte fin şi rezistent la uzură, de natură chimică, care este foarte aderent la suprafeţe, ceea ce asigură o protecţie la uzură. Acest lucru ușurează funcționarea internă a motorului și mișcarea părților componente, ceea ce duce la mărirea randamentului și scăderea consumului.

Datorită durităţii şi netezimii sale extraordinare acest strat protejează suprafeţele metalice prevenind defecţiunile, deteriorările care s-ar produce datorită frecării, chiar şi în cazul solicitărilor extreme, deoarece asigură lubrifianţilor condiţii ideale de ungere.

Folosind în motoare noi de la început, durata de viață a acestora se poate tripla Se elimină problemele pornirii la rece, motoarele sunt protejate de efectele negative ale funcționării la rece, fără ungere efectul protector nu este influențat de temperatură. Datorită reducerii frecării, motoarele vor funcţiona la o temperatură mai scăzută, cu zgomot mai redus şi cu caracteristici dinamice mai bune. Este compatibil cu orice tip de lubrifiant, cu orice tip de ulei sintetic sau mineral. Vâscozitatea uleiului tratat cu Metabond 4T se păstrează pe o perioadă mai lungă, se mărește intervalul dintre schimburile obligatorii de ulei, astfel protejează mediul. La folosirea adecvată a produsului în motoarele motocicletelor și utilajelor de grădină, se garantează că nu se produce nici o deformare, deteriorare.

Domenii de utilizare:

Este destinat exclusiv pentru motociclete și utilaje de grădină cu motoare pe benzină în 4 timpi noi sau folosite.

Mod de utilizare: se adaugă în proproție de 5% la uleiul de motor. Nu se va folosi doar o singură dată, este recomandat la fiecare schimb de ulei în proporție de 5%.

Țara de origine: EU

Ambalaj: 250 ml

Tag-uri

Produse Similare