Info: www.Metabond.Org utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe acest website. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.
Sunt de acord

Solutii Lavete Curatenie

Solutii Lavete Curatenie

100,00 RON 74,00 RON
Lavetele cu microfibre Va pot oferi o solutie in protejarea mediului inconjurator, cat si in protejarea sanatatii. Pielea Dvs. nu va mai avea de suferit din cauza detergentilor si nu mai contaminati natura. Protejati mediul inconjurator!Au o mare capacitate de spalare, curatare si degrasare fara detergenti pe orice suprafete.
+

100,00 RON 74,00 RON
- Au o mare capacitate de spalare, curatare si degrasare fara detergenti pe orice suprafete.- Absorve si elimina murdaria cea mai unsa si incapatanata, lasand suprafetele curate in adancime.- Curatenia este mai usoara, se face economie de timp, munca si bani.- Sunt foarte moi si se storc usor.- Sunt foarte delicate pe suprafete.- Sunt foarte rezisente, nu se scuameaza, pentru folosirea indelungata.
+

58,00 RON
Laveta speciala pentru folosirea la autoturisme.Foarte rezistenta.Absoarbe foarte bine apa.Poate sterge toate suprafetele fara sa ramana pete.
+