Atentie Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Solutii Lavete Curatenie

Solutii Lavete Curatenie

100,00 RON 74,00 RON
Lavetele cu microfibre Va pot oferi o solutie in protejarea mediului inconjurator, cat si in protejarea sanatatii. Pielea Dvs. nu va mai avea de suferit din cauza detergentilor si nu mai contaminati natura. Protejati mediul inconjurator!Au o mare capacitate de spalare, curatare si degrasare fara detergenti pe orice suprafete.
+

100,00 RON 74,00 RON
- Au o mare capacitate de spalare, curatare si degrasare fara detergenti pe orice suprafete.- Absorve si elimina murdaria cea mai unsa si incapatanata, lasand suprafetele curate in adancime.- Curatenia este mai usoara, se face economie de timp, munca si bani.- Sunt foarte moi si se storc usor.- Sunt foarte delicate pe suprafete.- Sunt foarte rezisente, nu se scuameaza, pentru folosirea indelungata.
+

58,00 RON
Laveta speciala pentru folosirea la autoturisme.Foarte rezistenta.Absoarbe foarte bine apa.Poate sterge toate suprafetele fara sa ramana pete.
+