Info: www.Metabond.Org utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe acest website. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.
Sunt de acord
Salvati 7%

Metabond CL - curatarea interioara a motorului

Solutie curatare motor
0784.38.77.77
Suna acum si un operator
Metabond va prelua comanda ta.


Comanda Metabond pe
WHATSAPP.


Scrie-ne pe MESSENGER.
Pret vechi: 55,00 RON
51,00 RON
Discount: 4,00 RON (7%)
30
+

Description

Metabond CL - curatarea interioara a motorului

SOLUTIE HIGTH TECH pentru CURATAREA INTERIORULUI MOTOARELOR

Indeparteaza depunerile rasinoase si impuritatile din sistemul de ungere
Mareste durata de viata a catalizatorului
Mareste randamentul motorului
Mareste compresia
Scade consumul de ulei si de combustibil
Nu ramane in urma acid in motor care sa afecteze uleiul proaspat

Solutie pentru curatarea interiorului motoarelor High-Tech pentru motoarelor benzina, diesel sau pe gaz, pentru transmisii si diferentiale pentru 5-8 litri de ulei.

Descriere:
METABOND CL : Datorita componentilor sale diluante indeparteaza depunerile rasinoase si impuritatile din sistemul de ungere. Mareste durata de viata a catalizatorului, mareste randamentul motorului, compresia, scade consumul de ulei si de combustibil. Nu ramane in urma acid in motor care afecteze uleiul proaspat.
Depunerile solide sunt dizolvate si mentinute in stare lichida pana se pot scurge cu uleiul uzat. Astfel nu se pot cauza infundari in canale de ungere cu diametru mic, fata de alte produse similare ieftine. La motoare mai uzate cu folosirea acestuia se va mari si se va echilibra compresia pe cilindri.
La folosirea adecvata se garanteaza, ca nu se produce nici o deformare, deteriorare daunatoare, deci nu apare nici un dezavantaj in urma utilizarii produsului!

Domenii de utilizare:
METABOND CL se utilizeaza la motoare noi sau uzate, pe benzina, diesel sau turbo, la diferentiale, transmisii, la curse sportive, in industrie etc.

Mod de folosire:
METABOND CL se introduce in uleiul incalzit care va fi schimbat, se mentine motorul in stare de functionare 10-15 minute. Continutul unui flacon de 250 ml se poate folosi la 5-8 litri de ulei la autoturisme, iar la utilaje la 10-15 litri de ulei. Cu cat este mai mic procentajul produsului fat de uleiul de motor utilizat, cu atat mai mult timp trebuie mentinut in stare de functionare in termenul de 10-15 min.
Ulterior se schimba uleiul si filtrul de ulei.

Ambalaj: 250 ml

Cumpără împreună

Alti clienti au cumparat acest produs impreuna cu

+
Specifică opțiuni
1 x 156,00 RON
Preț de listă total 207,00 RON
Preț pentru toate 207,00 RON

Tag-uri

Produse Similare

81,00 RON
156,00 RON