Atentie Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Avantajele folosirii produselor Metabond:

Extinde durata de viata a motorului: Produce o suprafaţă mult mai grea şi mai lin decât oţelul, devenind o parte din suprafaţa respectiva. Metabond este extrem de rezistent la coroziune şi reduce căldura. Toate acestea duc la prelungirea vietii motorului, transmisiei si a tuturor partilor metalice tratate cu Metabond.

Economie de combustibil: Metabond poate reduce consumul de combustibil. Chiar şi la vehiculele noi se poate vedea o reducere a consumului.

Performanţă: Metabond va face motorul masinii dumneavoastra sa functioneze mai bine cu o frecare mai mică. De asemenea, imbunatateste compresia motorului. Rezultatul este un motor mai lin, mai silenţios, cu mai multa putere.

Costuri de intretinere mai mici: Metabond lucreaza în timp ce conduceţi. Acest lucru înseamnă mai putin timp petrecut la service.

Mediul inconjurator: Metabond lucreaza la imbunatatirea toleranţei în motorului dvs., reducând emisiile de gaze dramatic într-un timp foarte scurt.

Utilizati produsele Metabond de înaltă tehnologie şi bucuraţi-vă maşina pentru o perioadă lungă de timp!